De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Wespen bestrijden in Waalwijk

Weinig beestjes kunnen zomerplezier zo grondig vergallen als wespen. Heeft u te maken met grote aantallen van deze beestjes? Dan is het wellicht verstandig om er professionele hulp bij te halen. In de regio Waalwijk is de door ons aangedragen professional de expert op wie u een beroep doet.

Wespennest veilig en verantwoord verwijderen

Ziet u een wespennest in uw nabije omgeving? Wees dan verstandig en blijf er uit de buurt. Alleen als u er helemaal zeker van bent dat het nest verlaten is, zou u het kunnen weghalen. In andere gevallen raden we u aan om een professional in de arm te nemen. Met moderne materialen en middelen en uitgebreide kennis kan het nest dan op veilige en verantwoorde wijze worden verwijderd. Zo weet u zeker dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan.

Roep de wespenplaag een halt toe

Wilt u een specialist inschakelen voor wespen bestrijden, of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Bel ons op het telefoonnummer 0800 255 3733, of vul ons contactformulier in. Wij roepen de wespenplaag een halt toe. We zijn u in en om Waalwijk met plezier van dienst!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.