De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Mieren verdelgen in Waalwijk

Heeft u tijdens de zomer ook zoveel last van mieren op uw terras of zelfs binnen uw woning? Dit kruipend ongedierte kan een ware plaag vormen. Hoewel de mier van zichzelf niet schadelijk is, gaan ze wel overal zitten waar ze willen; zo ontstaan nesten tussen tegels van het terras, in of rondom de woning en elders rondom rottende elementen van de tuin. Heeft u overmatig veel last van mieren, dan zorgt de door ons aangedragen professional in de regio Waalwijk voor een effectieve bestrijding.

Mieren verdelgen

Heeft u een vermoeden dat er zich ergens binnen of rondom uw woning een mierennest bevindt? Dankzij de snelle voorplanting van een mier kan dit probleem zich snel uitbreiden. Veel mensen zullen de overlast van mieren zelf willen oplossen en daarvoor bestaan diverse middelen, zoals bijvoorbeeld:

  • mierenpoeder
  • mierenlokdoosjes
  • mierenspray
  • pestbye (voor binnen)

Helaas zien we dat deze maatregelen doorgaans maar tijdelijk of niet afdoende helpen. Mocht de overlast van mieren aanhouden, dan is het zodoende aan te raden te kiezen voor een professionele bestrijding.

Professioneel mieren bestrijden in Waalwijk

Een mierennest- of plaag lost zichzelf niet zomaar op. Ondanks vermoede pogingen zijn de mieren vaak slim genoeg om zich af te scheiden en te verplaatsen naar een nieuwe locatie, waardoor u het probleem slechts verplaatst en niet oplost. Bij de door ons aangedragen professional gaan we samen met u aan de slag middels een bestrijdingsplan. Zo heeft de weg- of tuinmier wel degelijk een nuttige functie voor uw tuin, waardoor we de mieren niet altijd hoeven te verdelgen.  Wilt u direct een afspraak maken voor de bestrijding van mieren in de regio Waalwijk? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional.