De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Schimmels en huiszwam bestrijden

Schimmels en houtzwam behoren tot de familie van houtaantasters. Deze schimmels kunnen zich ontwikkelen op vochtige en slecht geventileerde plekken; binnen uw woning hebben we het dan bijvoorbeeld over de kelder of kruipruimte. Met name de huiszwam brengt veel risico’s mee, want deze schimmel is vochtvasthoudend en zorgt er zodoende voor dat de houten constructie van uw woning week raakt. Gevolg is dat een deel van de dragende functie verloren gaat. Het is daarom van belang van tijd tot tijd risicogebieden van uw woning te controleren op de aanwezigheid van schimmels en huiszwam.

Ons gerichte bestrijdingsplan

De ontwikkeling van schimmels en huiszwam is niet altijd tegen te gaan, aangezien bepaalde ruimtes van uw woning nou eenmaal over een hoge luchtvochtigheid beschikken. Let met name op de huiszwam; dit is als het ware een ‘blaar’ die zich op de muur of het plafond vestigt. Het vruchtlichaam en de omvang van deze huiszwam kan groeien tot een diameter van 1 meter. Pakt u dit niet tijdig op, dan kan de huiszwam zich razendsnel uitbreiden naar andere ruimtes van uw woning, waar deze opnieuw het hout zal aantasten.

Bent u woonachtig in de regio Waalwijk en heeft u te maken met schimmels of huiszwam aan muren of het plafond? Schakel dan de door ons aangedragen professional in. Wij bestrijden schimmelvorming bij de bron en zorgen voor een hernieuwde atmosfeer, waarin de ontwikkeling van schimmels een halt wordt toegeroepen. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!