De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Muggen, vliegen en rioolvliegjes

Gezoem dat u uit uw slaap houdt of gecirkel rond uw hoofd wanneer u een spannende tv-serie kijkt. Muggen, vliegen en rioolvliegjes zijn beestjes die het bloed onder uw nagels vandaan kunnen halen. Iedereen weet dat enkele exemplaren nooit te voorkomen zijn. Maar gaat het om grote hoeveelheden? Dan is het tijd om er vlug een professional bij te halen. De overlast wordt anders alleen maar groter! In Waalwijk en omgeving staat de door ons aangedragen professional voor u klaar. Dankzij onze moderne materialen en hulpmiddelen kunnen onze ervaren medewerkers u altijd passend van dienst zijn. Ervaar het zelf en schakel ons in!

Rioolvliegjes en rioollekkage

Zoals u door de naam al zult vermoeden, zijn rioolvliegjes meestal te vinden in het riool. Maar soms treft u motmuggen, zoals ze ook wel worden genoemd, buiten de buizen aan. Hoe dat komt? Waarschijnlijk heeft u dan te maken met rioollekkage. Door het scheurtje of breukje in de buis kunnen de vliegjes de riolering verlaten. Op de plek van het lek vormt zich een sliblaag, een ideale locatie voor vlugge voortplanting. Zo heeft u al vlug te maken met een heuse vliegenplaag! Gelukkig kunnen onze experts de overlast voor u oplossen.

Neem contact op in Waalwijk

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, of wilt u ons meteen inschakelen? Neem dan eens contact met ons op. In de regio Waalwijk kunt u op ons rekenen!