De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Motten bestrijden in uw woning

Motten lijken misschien onschuldig, maar de eitjes en larven die daaruit komen zijn dat niet. Deze larven vreten aan gestoffeerde elementen van uw woning, maar ook aan voedingsmiddelen zoals meel, pannenkoekenmix, fruit, noten en zelfs chocolade. Mensen die te maken hebben met de overlast van motten en larven in hun woning, zullen bevestigen dat dit hardnekkige probleem lastig op te lossen is. De allround ongediertebestrijdingsservice van de door ons aangedragen professional helpt u met het oplossen van een mottenplaag.

Onze gerichte aanpak van motten in Waalwijk

Motten vormen een vervelend probleem die zichzelf maar moeilijk lijkt op te lossen. Bij de bestrijding van motten is het niet alleen van belang te kijken naar de mot zelf, maar ook naar de aanwezigheid van eitjes en larven elders in de woning. Zo bestrijden we de overlast bij de bron en zorgen dat uw woning volledig motten-vrij wordt. Direct na bestrijding zullen we u eventueel advies geven ter preventie van larven; mogelijk dient u aangebroken voedingsmiddelen uit voorzorg weg te gooien, maar dat is in iedere situatie anders.

Wees er snel bij en voorkom dat u te maken krijgt met een mottenplaag. In de regio Waalwijk helpen wij u bij de professionele bestrijding van motten. de door ons aangedragen professional staat voor u klaar; neem direct contact op!