De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Bedwantsen bestrijden in Waalwijk

Ontbijt, lunch en diner. Dat zal iedereen goed in de oren klinken. Maar soms blijkt het toch een negatieve betekenis te hebben. Bijvoorbeeld wanneer het om bedwantsen gaat. Deze kleine beestjes treft u meestal in de slaapkamer aan, waar ze op zoek gaan naar voedsel: uw bloed. Ze steken, in tegenstelling tot muggen, vaak meerdere keren vlak bij elkaar. Dat wordt ‘ontbijt, lunch en diner halen’ genoemd. Het levert de bedwants voeding op, maar bij u zorgt het voor jeukende bulten en een onhygiĆ«nische leefomgeving. Heeft u te maken met dit ongedierte en bent u op zoek naar een oplossing? In de regio Waalwijk is de door ons aangedragen professional de specialist die voor u klaarstaat.

Bedwantsen in huis? Aan de slag

Wilt u zelf de bedwantsen bestrijden? Dan is het belangrijk dat u alle gaten en kieren dicht. Hier houden deze insecten zich namelijk graag op. Ook het wassen van uw beddengoed op minstens zestig graden is belangrijk. We adviseren u om dit uiterst voorzichtig te doen. Door het beddengoed naar de wasmachine te brengen, kunt u de bedwantsen namelijk onbedoeld naar andere kamers verspreiden. Dat vergroot de problemen!

U laat bedwantsen bestrijden liever over aan een professional? Neem gerust eens contact met ons op, dan vertellen we u meer over de mogelijkheden. In Waalwijk en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres!