De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Kakkerlakken bestrijden in Waalwijk

U kunt ze overal in uw woning of bedrijf aantreffen, maar vaak vindt u kakkerlakken in de keuken. Daar is een eenvoudige verklaring voor. Dit ongedierte wordt namelijk aangetrokken door vet, vuil, voedsel en vocht. Er is dan beslist geen betere kamer te vinden dan de keuken! Het beestje kan allerlei bacteriën verspreiden en kan ook veel schade aanrichten. Om een ware kakkerlakkenplaag te voorkomen, is het belangrijk om niet af te blijven wachten. Ze gaan namelijk niet vanzelf weg, er moet actie ondernomen worden. Zoekt u een vakman die u hiermee van dienst kan zijn? In de regio Waalwijk is de door ons aangedragen professional de professional bij wie u moet zijn. Onze medewerkers hebben uitgebreide ervaring. Deze zetten ze graag voor u in!

Weg met de kakkerlakken in huis

Wilt u zelf de kakkerlakken bestrijden? U kunt ’s avonds, voor u naar bed gaat, een vochtige doek op de grond leggen. Het ongedierte komt hier op af. ’s Ochtends kunt u de beestjes dan in één keer opvegen. Bestrijdingsmiddelen kunnen soms ook uitkomst bieden. Wel is het zo dat de kakkerlak resistent is voor veel soorten gif en dit dus vaak niet voor een oplossing zorgt.

Wilt u zeker zijn van een duurzame oplossing? Dan staan onze experts voor u klaar. In en om Waalwijk kunt u op ons rekenen!