De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten in uw tuin veroorzaken direct grote problemen. Deze knaagdieren graven gangenstelsels in uw tuin en vreten tevens aan de wortels van planten en bomen. Heeft u te maken met een mol of woelrat en ziet u aardhopen ontstaan aan het oppervlak van uw gazon, dan is het belangrijk om direct over te gaan op de bestrijding hiervan. Hoewel u de mol of woelrat zelden boven de grond zult zien, zijn er diverse duidelijke signalen die wijzen op de aanwezigheid van deze knaagdieren.

Mollen in de tuin

De mol is een lastig te bestrijden beestje. Dankzij het sterke lichaam kunnen mollen echter meterslange gangen door uw tuin graven, waardoor molshopen en verzakkingen ontstaan. Helaas lost dit probleem zich slechts bij uitzondering zelf op en blijft u vaak last hebben van de aanwezigheid van mollen, dan wel ratten. Zorgen eigen maatregelen niet voor de gewenste oplossing? Kies dan voor professionele bestrijding. In de regio Waalwijk helpen wij u graag verder.

Woelratten bestrijden

Woelratten zijn van min of meer dezelfde omvang als mollen. De woelrat bevindt zich over het algemeen in de vrije natuur, maar zij nestelen zich ook graag rondom stilstaand water, waaronder een tuinvijver. Ook de woelrat komt sporadisch boven de grond en zal vooral bezig zijn met het aanvreten van de tuin. Ziet u losliggende wortels van planten of bomen, doen zich diverse verzakkingen voor in de tuin óf ziet u aardhopen ontstaan? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met woelratten of mollen.

Wilt u weten hoe we u in de regio Waalwijk kunnen helpen bij de bestrijding van mollen en woelratten of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op met de door ons aangedragen professional.