De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Steenmarters verjagen in Waalwijk

De afgelopen jaren is het steeds vaker in het nieuws: overlast van steenmarters. Ze houden zich op in schuren of op zolders, en knagen aan de bekabeling van auto’s. Zo kunnen ze voor heel wat hinder zorgen. Zoekt u een oplossing voor de problemen? In de regio Waalwijk vindt u deze bij de door ons aangedragen professional. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat uw omgeving snel steenmartervrij is.

Beschermde diersoort

Misschien denkt u dat wij de overlast aanpakken door dit dier te doden of te vangen. Dat is echter niet het geval. Het gaat hier namelijk om een beschermde diersoort, waardoor doden of vangen niet is toegestaan. Doordat het beestje in de vorige eeuw met uitsterven werd bedreigd, kreeg het een beschermde status toegekend. Die aanpak bleek succes te hebben, want vandaag de dag zijn er weer heel wat steenmarters in ons land te vinden. Misschien wel iets té veel, want ze bezorgen tegenwoordig heel wat hinder. Gelukkig is er een mogelijkheid om de problemen te verhelpen: de steenmarter verjagen. Dit verzorgen wij met plezier voor u.

Schakel ons in

Wilt u meer informatie over onze aanpak? Of wilt u meteen een beroep op ons doen? Vul dan ons online contactformulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 0800 255 3733. Als specialist in steenmarters verjagen kunt u in Waalwijk en omstreken altijd bij ons terecht!